De moskee Almohsinin verzorgt islamitisch en Arabisch onderwijs in het weekend.. Aan deze lessen zijn kosten verbonden. Deze kosten worden aan het begin van het schooljaar bepaald door het onderwijsbureau.

De studenten dienen de lesboeken zelf aan te schaffen. De docent zal aan het begin van de schooljaar aangeven welke boeken verplicht zijn.

Voorrang voor de eigen leden.

Vanwege het grote aantal inschrijvingen vorig lesjaar heeft het moskeebestuur besloten om de eigen leden voorrang te geven bij de inschrijving van hun kinderen. Kinderen van niet-leden worden op de wachtlijst geplaatst totdat er ruimte in het lesrooster ontstaat.

Bent u nog geen lid en wilt u wel lid worden van onze vereniging? Schrijf je dan snel in via de site door hier te klikken <<verwijzen naar wordt donatie,steun ons/word lid.

Inschrijven.

Voor het samenstellen van de lesroosters is het van belang dat u uw kind(eren) tijdig inschrijft. U kunt dit doen door een inschrijfformulier in te vullen dat af te halen is bij het onderwijsbureau of door onderstaand formulier in te vullen.

Meer informatie?

Het onderwijs wordt geregeld door het onderwijsbureau. Bij eventuele vragen of klachten dient u zich tot het onderwijsbureau te wenden en niet tot de docenten. U kunt ook een email sturen naar educatie@almohsinin.nl

Voor meer informatie over de jaarlijkse bijdrage kunt u contact opnemen met het moskeebestuur via algemeen@almohsinin.nl.

STEUN ONS & DONEER OP : NL10 ABNA 0612 4265 64 - STICHTING MOSKEE ALMOHSININ

Hulp nodig?